Geberit linjaa 3 kestävää kylpyhuoneen trendiä vuodelle 2022

Vaikka kylpyhuoneeseen valitaan usein perinteisiä ratkaisuja, tyylissä ei silti tarvitse tyytyä tylsyyteen. Kylpyhuone on kodin hyvinvointitila, jonka rauhoittavaa tunnelmaa vahvistetaan nyt hempeillä väreillä, kiehtovilla muodoilla ja sointuvilla sisustustekstiileillä. Maailman johtaviin saniteettituotteiden valmistajiin kuuluva Geberit linjaa kolme suuntausta, jotka ohjaavat kylpyhuoneiden tyyliä vuonna 2022.

1. Hillityt muodot

“Vastalauseena kiireelle ja perfektionismille haemme rauhaa luonnonmukaisista ja hillityistä muodoista – myös kodeissamme”, toteaa Geberit Oy:n myyntiedustaja Kristina Närevuori.

Kylpyhuoneessa suuntaus näkyy pesualtaan pyöristettynä ja pehmeälinjaisena muotokielenä. Nyt suositaan jopa pyöreitä pesualtaita. Altaat asennetaan usein tason päälle. Myös huuhtelupainikkeiden pyöreät mallit viehättävät nyt enemmän ja enemmän. Pehmeät linjat tuovat vastapainoa pesutilan kulmikkaalle muodolle.

Geberit VariForm -pesuallas, 193 e, allaskaappi, vaalea tammi, 764 e, Geberit AquaClean Sela -pesu-wc, alkaen 3215 e.

Geberit VariForm -pesuallasta on saatavissa eri muodoissa ja eri asennustapoihin. Suositushinnat alkaen 96 e.

Geberit Sigma20 -huuhtelupainike, musta matta, suositushinta 135 e.

Geberit iCon -wc-istuin, 585 e, Sigma20-huuhtelupainike, 115 e.

2. Rentoa luksusta

Hygienia on tärkeää kylpyhuoneessa. Siksi luksus ei näy tilassa koristeellisuutena ja art deco -elementteinä – ne olisivat hyviä piilopaikkoja lialle ja bakteereille. Palaamme perusasioiden äärelle ja suosimme rennon yksinkertaista tyyliä keskittyen muutamiin yksityiskohtiin, jotka ovat mieluiten korkealaatuista käsityötä. Trendiä voidaan ilmentää valaistuksen, tekstiilien ja pintojen avulla. Harkittu yksityiskohta voi olla esimerkiksi musta huuhtelupainike.

”Yksityiskohdat ovat niin hienovaraisia, ettei niitä välttämättä edes huomaa ensi silmäyksellä. Rento ja hemmotteleva luksus, kuten pesu-wc:n tarjoama suihkunraikas olo, sopii mainiosti päivittäisiin rutiineihin”, Kristina Närevuori toteaa.

Geberit Smyle: pesuallas 216 e, kaappi pesualtaalle 681 e, sivukaappi kahdella laatikolla 563 e, puolikorkea kaappi yhdellä ovella 476 e ja alapuolinen sivukaappi yhdellä ovella 340 e, matala kaappi avohyllyillä 254 e, seinähylly 167 e. Option-peilikaappi valolla, 747 e, Smyle seinä-wc 461 e, Geberit Sigma20 -huuhtelupainike, 135 e.

Palaa perusasioiden äärelle keskittymällä vain muutamiin hemmotteleviin yksityiskohtiin.

Geberit Sigma50 -huuhtelupainike, musta lasi/messinki, 549 e.

Geberit CleanLine -suihkukouru, shamppanja, 660 e.

3. Pilkahdus toivoa

Pastellivärejä suositaan nyt monista syistä niin vaatemuodissa kuin kotien sisustuksessa. Keltaisen, punaisen, sinisen ja vihreän hempeät vivahteet viestivät toivosta, selkeydestä ja avoimuudesta, joita kaipaamme parin vuoden turbulenssin jälkeen. Yhtä lailla pastellivärit yhdistetään feminiinisyyteen ja nuoruuteen – ominaisuuksiin, joihin yleensä haluamme samaistua katsoessamme itseämme kylpyhuoneen peilistä. Useimmat meistä haluavat suosia pitkäikäistä designia valitessamme kiinteitä kalusteita, kuten pesualtaita, suihkuja tai wc-istuimia. Siksi pastellivärejä kannattaa tuoda kylpyhuoneeseen seinämaalin, taiteen tai tarvikkeiden avulla. Myös vaaleilla huuhtelupainikkeilla voi ilmentää pehmeämpää tyyliä.

Geberit iCon -pesuallas, peili ja kylpyhuonekalusteet, hiekanharmaa, 3013 e.

Geberit Renova Plan: allaskaappipaketti 1135 e, sivukaappi 400 e, seinäkaappi, 369 e. Geberit Option -peilikaappi valolla 762 e.

Pehmeät pastellisävyt, vaalea puu ja valkoinen keramiikka ovat malliesimerkki pohjoismaisesta minimalismista.

Geberit Sigma20 -huuhtelupainike 93 e, Geberit Renova Compact Rimfree -wc-istuin 420 e, Geberit Renova -pesuallas 74 e. 


Kaikki hinnat ovat vuoden 2022 arvonlisäverollisia suositushintoja. Tervetuloa tutustumaan Geberit-tuotteisiin uudessa IDO & Geberit Showroomissa joka palvelee osoitteessa Lumijälki 2, Vantaa.

Remonttilainaa hakemassa?

Kirjoitimme juuri lainatarjouksista toiselle sivustollemme ja aiheena oli nimenomaan remonttilainat, yhdistelmälainat sekä autorahoitus – lue artikkelimme remonttilainasta tästä.